top of page

Aktuella utställningar 2024

Strängnäs Konstgalleri

Jag kommer att medverka på en samlingsutställning i centrala Strängnäs 2 augusti - 8 augusti. Jag visar mina nya naturtavlor och kanske någon glad gofikatavla. Vernissage är 3 augusti och då finns jag personligen på plats. Välkommen!

sommarmåsar.JPG

Aktiviteter

IMG_20200218_120548.jpg

Hitta din skaparglädje

Målerikurs på Herrö, Ösmo

Kom ut till havet och njut av att sitta och måla och bara vara i stunden som är. Jag lär ut måleritekniker och tips men lika viktigt är att släppa sina krav och att leka med färg och form och hitta sin egen skaparglädje och unika måleri. I korta pauser släpper vi ner stela axlar och hittar lugn och fokus genom enkla yogaövningar.

Vi träffas i 4 timmar och vi skapar, umgås och lunchar tillsammans. Vi målar inne i skaparväxthuset eller ute i trädgården och vid bryggan.

Datum och tid: nästa tillfälle våren 2024

Plats: Herrö 1, mitt emot Wik Inn Marina. Buss 849 stannar precis utanför. Parkeringsplats finns.

Kostnad: 800 kr inkl kaffe/te med smörgås, kaka och frukt. Ta med eget målerimaterial (ej oljefärg). Jag tipsar dig gärna om vad du kan ta med. Jag kan också köpa in till självkostnadspris.

yogafrog3.jpg

Måla och yoga - en perfekt kombo

Måleri- och yogadag

Denna halvdag (4,5 tim) får du kombinera lugn och enkel  yoga med att hitta din skaparglädje i måleri eller teckning. Vi börjar med ett yogapass, därefter lunch och sedan kreativa och lekfulla övningar för höger hjärnhalva då vi målar eller ritar inne i skaparväxthuset, ute i trädgården eller vid bryggan. Vi hittar sinnesro genom olika meditationer och stillhetsövningar. Max 6 personer. Du behöver inte ha målat eller utövat yoga tidigare. Du tar med eget målerimaterial (ej oljefärg pga allergirisk) eller bara skissblock och penna. Yogamattor finns att låna, men du får ta med egen om du vill.

Datum och tid: kontakta mig för mer information.

Plats: Herrö 1, mitt emot Wik Inn Marina. Buss 849 stannar precis utanför. Parkeringsplats finns.

Kostnad: 950 kr inkl kaffe/te med smörgås, kaka och frukt. Ta med eget målerimaterial (ej oljefärg).

20210530_105005.jpg

Öppen Ateljé

Boka in ett besök i vår, sommar eller höst!

Boka in ett besök i mitt Skaparväxthus på Herrö nära Ösmo. Buss 849 stannar precis utanför och parkeringsplats finns på tomten eller en bit ifrån. Inne i skaparväxthuset kan du se min konst och även köpa konstkort, skålar och en enklare fika, kanske göra loppisfynd, och du kan slå dig ner inne i växthuset, utomhus i trädgården eller vid bryggan. 

Kontakta mig för nästa datum för Öppen Ateljé kl 11-15. Förbokning av tid gäller, så hör av dig senast dagen innan genom att skicka sms eller mejl till mig. Om ni är en grupp går det också bra att höra sig för om annan tid eller dag. Välkommen!

bottom of page