top of page

Aktuella utställningar 2023

Växthusutställning i vår

Jag kommer att ha en utställning i maj/juni i mitt skaparväxthus på Herrö. Nya och nygamla tavlor, konstkort och dessutom ett lotteri där vinsten är en tavla. Jag tar emot små grupper i taget och fika utlovas. Mer detaljer kommer inom kort.

IMG_20210529_171017.jpg

Aktiviteter

IMG_20200218_120548.jpg

Hitta din skaparglädje

Målerikurs på Herrö, Ösmo

Kom ut till havet och måla utan krav på perfekt slutresultat. Med lekfulla och kreativa övningar kickar du igång din skaparglädje och ditt eget unika måleri. I korta pauser släpper vi ner stela axlar och hittar lugn och fokus genom enkla yogaövningar.

En halvdag (4,5 tim) med max 6 personer där vi skapar, umgås och lunchar tillsammans. Vi håller avstånd och kan måla inne i skaparväxthuset eller ute i trädgården och vid bryggan.

Datum och tid: kontakta mig för mer information.

Plats: Herrö 1, mitt emot Wik Inn Marina. Buss 849 stannar precis utanför. Parkeringsplats finns.

Kostnad: 850 kr inkl fika och vegetarisk lunch. Ta med eget målerimaterial (ej oljefärg).

yogafrog3.jpg

Måla och yoga - en perfekt kombo

Måleri- och yogadag

Denna halvdag (4,5 tim) får du kombinera lugn och enkel  yoga med att hitta din skaparglädje i måleri eller teckning. Vi börjar med ett yogapass, därefter lunch och sedan kreativa och lekfulla övningar för höger hjärnhalva då vi målar eller ritar inne i skaparväxthuset, ute i trädgården eller vid bryggan. Vi hittar sinnesro genom olika meditationer och stillhetsövningar. Max 6 personer. Du behöver inte ha målat eller utövat yoga tidigare. Du tar med eget målerimaterial (ej oljefärg pga allergirisk) eller bara skissblock och penna. Yogamattor finns att låna, men du får ta med egen om du vill.

Datum och tid: kontakta mig för mer information.

Plats: Herrö 1, mitt emot Wik Inn Marina. Buss 849 stannar precis utanför. Parkeringsplats finns.

Kostnad: 850 kr inkl fika och vegetarisk lunch. Ta med eget målerimaterial (ej oljefärg).

20210530_105005.jpg

Öppen Ateljé

Boka in ett besök i vår, sommar eller höst!

Boka in ett besök i mitt Skaparväxthus på Herrö nära Ösmo. Buss 849 stannar precis utanför och parkeringsplats finns på tomten eller en bit ifrån. Inne i skaparväxthuset kan du se min konst och även köpa konstkort, skålar och en enklare fika, kanske göra loppisfynd, och du kan slå dig ner inne i växthuset, utomhus i trädgården eller vid bryggan. 

Kontakta mig för nästa datum för Öppen Ateljé kl 11-15. Förbokning av tid gäller, så hör av dig senast dagen innan genom att skicka sms eller mejl till mig. Om ni är en grupp går det också bra att höra sig för om annan tid eller dag. Välkommen!

bottom of page