Aktuella utställningar 2021

Huddinge Konst lördag 25 september kl 11-15

Huddinge Konst är en manifestation för konsten i Huddinge och samarrangeras av konstföreningarna som är anslutna till föreningen Huddinge Kulturhus med stöd av Huddinge kommun. Huddinge Konst äger bl a rum i Huddinges konstcentrum Fullersta Gård och i Fullerstaparken nära Huddinge centrum.

Jag är utvald bland 9 andra konstnärer att få ställa ut vår konst och konsthantverk i Konstmix i Fullerstaparken. Jag kommer att sälja tavlor, konstkort och skålar. Välkommen att titta in i vårt tält!

IMG_20210529_171017.jpg

NYHETER

IMG_20200218_120548.jpg

Hitta din skaparglädje

Målerikurs på Herrö, Ösmo lördag 19 juni 2021

Kom ut till havet och måla utan krav på perfekt slutresultat. Med lekfulla och kreativa övningar kickar du igång din skaparglädje och ditt eget unika måleri. I korta pauser släpper vi ner stela axlar och hittar lugn och fokus genom enkla yogaövningar.

En halvdag med max 6 personer där vi skapar, umgås och lunchar tillsammans. Vi håller avstånd och kan måla inne i skaparväxthuset eller ute i trädgården och vid bryggan.

Datum och tid: lördag 19 juni kl 11.00-16.00.

Plats: Herrö 1, mitt emot Wik Inn Marina. Buss 849 stannar precis utanför. Parkeringsplats finns.

Kostnad: 1.400 kr inkl akrylfärger, penslar, palett och akrylpapper samt fika och vegetarisk lunch. Övrigt målerimaterial kan lånas på plats.

yogafrog3.jpg

Måla och yoga - en perfekt kombo

Måleri- och yogakurs lördag 21 augusti 2021

Denna halvdag får du kombinera lugn och enkel kundalini/medicinsk yoga med att hitta din skaparglädje i måleri eller teckning. Vi börjar med ett yogapass, därefter lunch och sedan kreativa och lekfulla övningar för höger hjärnhalva då vi målar eller ritar inne i skaparväxthuset, ute i trädgården eller vid bryggan. Vi hittar sinnesro genom olika meditationer och stillhetsövningar. Max 6 personer. Du behöver inte ha målat eller utövat yoga tidigare. Du tar med eget målerimaterial (ej oljefärg pga allergirisk) eller bara skissblock och penna. Yogamattor finns att låna, men du får ta med egen om du vill.

Datum och tid: lördag 21 augusti kl 11.00-16.00

Plats: Herrö 1, mitt emot Wik Inn Marina. Buss 849 stannar precis utanför. Parkeringsplats finns.

Kostnad: 1.100 kr inkl fika och vegetarisk lunch.

20210530_105005.jpg

Öppen Ateljé

Boka in ett besök i vår, sommar eller höst!

Boka in ett besök i mitt Skaparväxthus på Herrö nära Ösmo. Buss 849 stannar precis utanför och parkeringsplats finns på tomten eller en bit ifrån. Det blir små sällskap med avstånd. Inne i skaparväxthuset kan du se min konst och även köpa konstkort och en enklare fika, kanske göra loppisfynd, och du kan slå dig ner inne i växthuset, utomhus i trädgården eller vid bryggan. 

Nästa tillfälle för Öppen Ateljé är lördag 28 augusti kl 11-15. Förbokning av tid gäller, så hör av dig senast dagen innan genom att skicka sms eller mejl till mig. Om ni är en grupp går det också bra att höra sig för om annan tid eller dag. Välkommen!