Aktuella utställningar 2020

Ett verk var

Galleri Bellman, Bellmansgatan 9 vid Hornsgatspuckeln i Stockholm. Samlingsutställning för Svenska Konstnärsförbundets medlemmar där 40 medlemmar medverkar med just ett verk var. Utställningen pågår 5-10 september 2020.

Vill du se mer av mina tavlor kan du kan även gå in p√• min FB-sida och titta på min miniutställning med små olika videoklipp.

Jag målar som aldrig förr nu i dessa tider och nya motiv bubblar fram. Damer som fikar, flyger, sitter i träd. Skogar med invånare, ängar med sländor, fyrar i djupblått vatten. Mina motiv sprider ut sig åt alla håll, vägrar att forma sig till ett och samma tema. Tavlor med färger, former, känslor och humor.

 

Konstrundan Tyresö

14 november 2020 invigs Konstrundan Tyresö. I år ställer vi medlemmar ut våra konstverk digitalt på Konstrundans hemsida, instagram och facebook. Vi har skapat en trygg och säker Konstrunda i år och nu kan du sitta och beskåda verken i lugn och ro från din egen hemmiljö.

Välkommen in: Konstrundan Tyresö. Jag visar mitt konstverk "Flyg med oss", olja på linneduk, 46x55 cm. En målning med en positiv anda som förmedlar att vi behöver varandra och är starka tillsammans. Priset är 5.000 kr och kontakta mig om du är intresserad.

Julsalongen Tyresö bibliotek

Även denna konstutställning blir i år digital. Jag finns representerad med 2 tavlor: "Värt att köa f√∂r", 4.000 kr och "En känsla av frihet", 3.500 kr. Gå in på www.tyreso.se/konsthall och titta på alla tavlor!

 

Var jag finns

Jag har en atelj√© i Tyresö som jag använder som min kreativa målarhörna. Atelj√©n kan inte användas som showroom eftersom i stort sett bara en person i taget får rum, vilket är lite opraktiskt! Jag blickar fram mot våren 2021 då jag kommer att inviga min nya atelj√© på Herrö i närheten av Nynäshamn. Jag kommer att kunna visa min konst, hålla målerikurser och ha Öppet Hus-verksamheter

Vissa sommarveckor finns jag också i Närpes i Österbotten, Finland och jag kan arrangera visning av konstverk även där.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av visning, köp av konstverk eller beställning av eget motiv. Du når mig på mobil eller mail enligt kontaktuppgifter nedan.

 

© Carina Esk