Aktuella utställningar

Jag har målat på flitigt under året och nya motiv har bubblat fram. Damer som fikar, flyger, sitter i träd. Skogar med invånare, ängar med sländor, fyrar i djupblått vatten. Mina motiv sprider ut sig åt alla håll, vägrar att forma sig till ett och samma tema. Tavlor med färger, former, känslor och humor.

Välkommen att titta in på höstens utställningar:

Den 26-31 oktober ställer jag ut en grupp av mina nya tavlor på Galleri Bellman, Bellmansgatan 9 vid Hornsgatspuckeln i Stockholm. Det är en samlingsutställning för Svenska Konstnärsförbundets medlemmar. Jag finns där på vernissagedagen 26 oktober och 29 oktober kl 12-17.

Den 16-17 november är jag med på Konstrundan Tyresö. Mina tavlor finns på Rotviks Gård, Rotviksv√§gen 5. Där ställer jag ut på två plan och finns på plats båda dagarna kl 11-17. Vi medlemmar hänger också ett konstverk var i Bollmoradalens Kyrka 10-17 november och på Tyresö Slott 16-17 november. Läs mer och se karta på Konstrundan Tyresö

 

Var jag finns

Min målsättning är att få tillgång till en större atelj√© för att kunna ta emot besök för visning, försäljning och kursverksamhet året om. Just nu har jag öppet för besök under vår, sommar och höst i min tillfälliga atelj√© på Herrö i närheten av Nynäshamn.

Vissa sommarveckor finns jag också i Närpes i Österbotten, Finland och jag kan arrangera visning av konstverk även där.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av visning, köp av konstverk eller beställning av eget motiv. Du når mig på mobil eller mail enligt kontaktuppgifter nedan.

 

Copyright © Carina Esk